De Praktijk voor Mondhygiëne

Mondzorg De Meern

De behandelingen van de mondhygiënist zijn er op gericht om uw mondgezondheid en mondzorg te verbeteren. Daniella Fiamingo is een geregistreerd KRM mondhygiëniste in Utrecht-De Meern. In 2008 richtte zij haar Praktijk voor Mondhygiëne in Utrecht-Oost op, aan de Parkstraat nummer 38. De Praktijk voor Mondhygiëne werkt samen met tandartsen in Utrecht vlakbij De Meern en omgeving. 

Mondzorg behandeling in Utrecht

Elke persoon heeft een andere mondgezondheid en daardoor een andere mondzorg behandeling nodig om zijn mond gezond te behouden. Bij de eerste afspraak wordt er een mondonderzoek gedaan en de conditie van uw tandvlees wordt via een DPSI code vastgesteld. Het behandelplan en de te verwachten kosten worden met u besproken. U kunt de praktijktarieven op de website bekijken. Indien mogelijk wordt er bij de eerste afspraak een begin gemaakt aan de behandeling en krijgt u voorlichting, adviezen en instructies om uw mondzorg te verbeteren. Praktijk voor Mondhygiëne in Utrecht en De Meern reserveert voor uw behandeling drie kwartier te tijd in de agenda. Voor uw eerste behandeling kunt uw afspraak zelf inplannen via de online agenda. 

 

De Praktijk voor Mondhygiëne

  • Professioneel, klantvriendelijk en efficiënt;
  • Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten in provincie Utrecht en De Meern;
  • Tarieven online raadplegen;
  • Lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten, Quality Practice Mondhygiëne en NTvT; 
  • Online agenda beschikbaar;
  • Goede mondzorg Utrecht-De Meern.

 

Mondzorg Utrecht 

Daniella Fiamingo studeerde aan de Hogeschool INHolland te Amsterdam, zij ronde haar studie af in 2005. Om op de hoogte te blijven van de laatste mondzorg ontwikkelen volgt zij cursussen, bijscholingen en leest zij vakliteratuur. Daniella is als mondhygiënist geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM), lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM), lid van het Nederlandse tijdschrift voor tandheelkunde (NTvT) en Quality Practice Mondhygiëne in de provincie Utrecht en De Meern. De Praktijk voor Mondhygiëne is aangesloten bij de Stichting Garantie Mondzorg en de Klachtencommissie Paramedici Eerste Lijn van het Nederlands Paramedisch Instituut. De Praktijk voor Mondhygiëne biedt u doelgerichte behandelingen en mondzorg aan.

Nieuwe cliënt worden bij mondzorg Utrecht

De meeste nieuwe cliënten komen op advies van hun tandarts bij De Praktijk voor Mondhygiëne in de provincie Utrecht en De Meern. U kunt ook op eigen initiatief een afspraak maken als u klachten heeft in uw mond. Veelvoorkomende klachten die door een mondhygiënist worden behandeld zijn tandvleesontstekingen, een onfrisse adem of een onaangename smaak in de mond. Patiënten die lijden aan een systemische ziekte zoals diabetes is het raadzaam om regelmatig hun mond te laten controleren en behandelen door een mondhygiënist. Als u een afspraak wilt maken bij Daniella Fiamingo, mondhygiënist in de provincie Utrecht en De Meern, vult u dan het online inschrijfformulier in en maak uw eerste afspraak zelf via de online agenda.


Mondhygienist tarieven De Meern, Mondhygienist De Meern, Mondhygieniste De Meern, Mondhygieniste tarieven De Meern

Geef uw mening op ZorgkaartNederland