De Praktijk voor Mondhygiëne

Mondhygiëniste Utrecht

De behandelingen van de een mondhygiëniste zijn er op gericht uw mondgezondheid en mondzorg te verbeteren. Daniella Fiamingo is een geregistreerd KRM mondhygiëniste in Utrecht. In 2008 richtte zij haar Praktijk voor Mondhygiëne in Utrecht-Oost op, aan de Parkstraat nummer 38. De Praktijk voor Mondhygiëne werkt samen met tandartsen in Utrecht en omgeving. 

Behandelingen 

Elke persoon heeft een andere mondgezondheid en daardoor een andere mondzorg behandeling nodig om zijn mond gezond te houden. Bij de eerste afspraak wordt er een mondonderzoek gedaan en de conditie van uw tandvlees wordt d.m.v. een DPSI code vastgesteld. Het behandelplan en de te verwachten kosten worden met u besproken. U kunt de praktijktarieven op de website bekijken. Indien mogelijk wordt er bij de eerste afspraak een begin gemaakt aan de behandeling en krijgt u voorlichting, adviezen en instructies om uw mondzorg te verbeteren. Praktijk voor Mondhygiëne in Utrecht reserveerd voor uw behandeling drie kwartier te tijd in de agenda. Voor uw eerste behandeling kunt uw afspraak zelf inplannen via de online agenda. 

 

De Praktijk voor Mondhygiëne

  • Professioneel, klantvriendelijk en efficiënt;
  • Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten Utrecht;
  • Tarieven online raadplegen;
  • Lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten, Quality Practice Mondhygiëne en NTvT; 
  • Online agenda beschikbaar;
  • Goede mondzorg

 

Mondhygiëniste

Daniella Fiamingo studeerde aan de Hogenschool INHolland te Amsterdam, zij ronde haar studie af in 2005. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelen volgt zij cursussen, bijscholingen en leest zij vakliteratuur. Daniella is als mondhygiëniste in Utrecht, geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM), lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM), lid van het Nederlandse tijdschrift voor tandheelkunde (NTvT) en Quality Practice Mondhygiëne. De Praktijk voor Mondhygiëne is aangesloten bij de Stichting Garantie Mondzorg en de Klachtencommissie Paramedici Eerste Lijn van het Nederlands Paramedisch Instituut. De Praktijk voor Mondhygiëne bied u doelgerichte behandelingen en mondzorg aan.

Nieuwe cliënten 

De meeste nieuwe cliënten komen op advies van hun tandarts bij De Praktijk voor Mondhygiëne in Utrecht. U kunt ook op eigen initiatief een afspraak maken als u klachten heeft in uw mond. Veelvoorkomende klachten die door een mondhygiëniste worden behandeld zijn tandvleesontstekingen, een onfrisse adem of een onaangename smaak in de mond. Patiënten die lijden aan een systemische ziekte zoals Diabetes is het raadzaam om regelmatig hun mond te laten controleren en behandelen door een mondhygiëniste. Als u een afspraak wilt maken bij Daniella Fiamingo, mondhygiëniste in Utrecht, vult u dan het online inschrijfformulier in en maak uw eerste afspraak zelf via de online agenda.

Geef uw mening op ZorgkaartNederland