De Praktijk voor Mondhygiëne

Mondhygienist Leidsche rijn

De Praktijk voor Mondhygiëne Mondzorg in Utrecht is door Daniella Fiamingo opgericht in 2008. De praktijk is gevestigd aan de Parkstraat 38 in Utrecht-Oost. De mondhygiënist werkt samen met tandartsen uit de provincie Utrecht, Leidsche rijn en omgeving. Zij gebruikt passende behandelprotocollen om de mondgezondheid van haar cliënten te verbeteren. 

Mondhygiënist

Daniella Fiamingo studeerde aan de Hogeschool INHolland te Amsterdam, zij ronde haar studie af in 2005. Om op de hoogte te blijven van de laatste mondhygiëne ontwikkelingen volgt zij cursussen, bijscholingen en leest zij vakliteratuur. Daniella is als mondhygiënist geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM), lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM), lid van het Nederlandse tijdschrift voor tandheelkunde (NTvT) en Quality Practice Mondhygiëne. De Praktijk voor Mondhygiëne is aangesloten bij de Stichting Garantie Mondzorg en de Klachtencommissie Paramedici Eerste Lijn van het Nederlands Paramedisch Instituut. De Praktijk voor Mondhygiëne uit de provincie Utrecht en Leidsche rijn biedt u doelgerichte behandelingen en mondzorg aan.

 

Waarom De Praktijk voor Mondhygiëne

  • Professioneel, klantvriendelijk en efficiënt;
  • Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten in provincie Utrecht en Leidsche rijn;
  • Tarieven online raadplegen;
  • Lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten, Quality Practice Mondhygiëne en NTvT; 
  • Online agenda beschikbaar;
  • Goede mondzorg.

 

Nieuwe cliënten 

De meeste nieuwe cliënten komen op advies van hun tandarts bij De Praktijk voor Mondhygiëne, maar u kunt ook op eigen initiatief een afspraak maken. Als u klachten heeft in uw mond zoals tandvleesontstekingen, een onfrisse adem of een onaangename smaak in de mond dan is een behandeling door de mondhygiënist aan te bevelen. Patiënten die lijden aan een systemische ziekte zoals Diabetisch is het raadzaam om regelmatig hun mond te laten controleren en behandelen door een mondhygiënist. Omdat zij meer vatbaar zijn voor ontstekingen in hun mond. Als u cliënt wilt worden bij De Praktijk voor Mondhygiëne Daniella Fiamingo, mondhygiënist in de provincie Utrecht en Leidsche rijn, vult u dan het online inschrijfformulier in en maak uw eerste afspraak zelf via de online agenda.

Eerste afspraak bij de Mondhygiënist

Bij de eerste afspraak wordt er een mondonderzoek gedaan en de conditie van uw tandvlees wordt via een DPSI code (Dutch Periodontal Screening Index). Het behandelplan en de te verwachten kosten worden met u besproken. U kunt de praktijktarieven op de website bekijken. Indien mogelijk wordt er bij de eerste afspraak een begin gemaakt aan de behandeling en krijgt u voorlichting, adviezen en instructies om uw mondzorg te verbeteren. De behandelingen van De Praktijk voor Mondhygiëne bestaan uit professionele gebitsreiniging, voorlichting, adviezen en instructies zodat uw mondzorg kan verbeteren. Daniella werkt als enige mondhygiënist in haar praktijk dus u wordt altijd door haar geholpen. 

 

 

 

 


Mondhygienist tarieven Leidsche rijn, Mondhygieniste Leidsche rijn, Mondhygieniste tarieven Leidsche rijn, Mondzorg Leidsche rijn

Geef uw mening op ZorgkaartNederland