De Praktijk voor Mondhygiëne

Disclaimer

De gegevens en informatie op deze website zijn samengesteld door Daniella Fiamingo, mondhygiënist en behorend tot 'De Praktijk voor Mondhygiëne Daniella Fiamingo'.
Het is niet toegestaan deze te kopiëren om op andere websites te plaatsen of voor andere doeleinden te gebruiken. Het logo is eigendom van 'De Praktijk voor Mondhygiëne Daniella Fiamingo'. Dit logo staat geregistreerd bij www.file-reg.com

De mondhygiënist, Daniella Fiamingo houdt de laatste ontwikkelingen nauw in de gaten waardoor de inhoud van de teksten op deze website gelijk zijn aan de laatste ontwikkelingen in de mondzorg. In het geval van onjuistheden is ‘De Praktijk voor Mondhygiëne Daniella Fiamingo' niet aansprakelijk voor gebruik van deze gegevens, teksten en informatie.
Gebruik van deze website geschiedt voor eigen rekening en risico.
De geplaatste informatiefolders zijn eigendom van het Ivoren Kruis. ‘De Praktijk voor Mondhygiëne Daniella Fiamingo' heeft met toestemming van het Ivoren Kruis deze folders op de website geplaatst. Gebruik hiervan geschiedt voor eigen rekening en risico. ‘De Praktijk voor Mondhygiëne Daniella Fiamingo' is niet aansprakelijk voor onjuistheden geplaatst op deze websites. Gebruik hiervan geschiedt voor eigen rekening en risico.

Geef uw mening op ZorgkaartNederland